Megkértük néhány vásárlónkat, hogy írják meg nekünk korukat,foglalkozásukat és ,hogy mi a benyomásuk és tapasztalatuk a Tartásjavítóról! És esetleg mellékeljenek egy képet magukról a viselése közben:)

Kovács Sándorné Békéscsabáról egy újabb elégedett vásárlónk.  “Gerincferdülésem van és lumbális gerincsérvem és ez az eszköz nagyon sokat segített. Főleg házimunka közben”

“…Marika vagyok Budapestről. Örök hálám a tartásjavítóért. Sokkal kevesebbet fáj a hátam és már az unokámat is gond nélkül felemelem. Még egyszer köszönöm Önöknek”

Marika (54), Budapest

“Sziasztok Regina vagyok székesfehérvárról! Sokat sportolok ,amit sajnos a hátam is megsínylett, ezért örültem amikor belefutottam a tartásjavítóba. Sokkal kellemesebbek vele a hétköznapok. Reggel és eset hordom kb másfél órát alkalmanként és alig fáj a hátam. Az ajándék tédszorító pedig nagyon jól jött a reggeli futáshoz :)”

Regina (27), Székesfehérvár

Sofőrként dolgozom, napi 7-9 órát vezetek és a hátam már kezdett kikészülni. A Facebookon jött szembe az Önök hirdetése amiért azóta is hálás vagyok. Ha úgy érzem kezd megfájdulni a hátam csak felveszem és máris jobb. Köszi a segítséget!

Peti(38), Körmend

Sziasztok! Fodrászként dolgozom ami azzal jár, hogy napi 8 órát állok a vendégeim fölött. Nemrég kiderült hogy több gerincsérvem is van ezért rendeltem meg a tartásjavítót. Azóta sokkal könnyebb a munkám és jobb a tartásom, és nem fáj a hátam. Nagyon hálás vagyok. Ja ,és a vendégeim folyamatosan arról érdeklődnek mi van rajtam és honnan tudnának ők is ilyet szerezni. szóval csak így tovább.

Ádám,(27) Budapest

Kedves hatfajasokai.hu,

minden rendben . Időben megérkezett a csomag és már ki is próbáltam. A méret tökéletes és azonnal kiegyenesedtem. 😀 Köszi, még írok később a tapasztalatokról.

Ferenc, (34) Budapest